dijous, 3 de setembre del 2009

INEM o no hi anem

Vist els diaris , just quant la gent torna de vacances , veiem que tenim un atur de més d’un divuit per cent , com sempre el doble que la resta de països de la unió . No es que sigui una entrada ,del tercer trimestre d’un any ja anunciat dolentíssim, d’allò mes encisadora ,doncs veient el dèficit de l’estat espanyol sobre el pib , també el més elevat ,sembla ser que només ens queda resar , ja que ara passat aquest més, tot el comerç d’estiu juntament amb tot el que son serveis anirà a la baixa i ens portarà a la taxa d’atur de més d’un vint per cent , cosa que ens varen assegurar que no passaria mai en aquest país .

En un món on s’ha posat tant de moda el, copiar i enganxar , hem pregunto si el nostre estimat govern hauria de fer un pensament per intentar fer alguna cosa , apart de barallar-se per els propers vots i aprendre dels països veïns , posar-ho en pràctica i començar d’una vegada a fer surar el nostre malmès vaixell que només ens ensenya la punta del mastil , ple de senyeres , que d’això si que en tenim ,i potser masses .

Però apart de tot estic tranquil , doncs se que més de dos milions de politics en tot el país ho estan arreglant , mentre els quatre milions de parats esperen i desesperen per trobar una feina .

Necessitem una bomba .......destruir-ho tot per tornar a començar de zero , políticament parlant es clar . Doncs en els últims anunciats , solsament podem veure pedaços i petites ajudes per anar sortint del pas , però res que ens convidi a tenir confiança .

Però tranquils.......hi estan treballant .

12 comentaris:

òscar ha dit...

segur que sí. jo els he vist (als polítics) aseguts als xiringuitos i, entre patxaran i patxaran, tenien unes idees d'allò més bones. sort en tenim d'ells. :)

Anònim ha dit...

¡Amén!!!

Anònim ha dit...

Si aquests són els únics que no s'acaben la feina!!!

No hi aniran a l'atur no, clar, a no ser que els acomiadin...

Clidice ha dit...

I els "aturats il·legals"? perquè d'aquests ningú no en parla, però quantes persones sense feina i sense papers tenim al país? Caldrà creuar dades amb les estadístiques de delinqüència, per exemple, o de problemes de xenofòbia o ... perquè quan un té gana fa el que pot i més en un país multicolor com aquest. M'agradaria, per una vegada, sentir algun discurs valent dient que són conscients dels problemes i que expliquessin que fan per solventar-los. No cortines de fum ni subsidis de la señoritapepis.
Ai que patirem!

Anònim ha dit...

si si pero lo peor a pasado... ¿o no? ais felicitats a tots els que tenen feina. Un bes molt treballat

Carbassona ha dit...

Esperem que si, perquè sinó no sé què farem...

_MeiA_ ha dit...

La veritat és que actualment dona gust llevar-se a les 8 del matí per anar a treballar... i que duri!

Striper ha dit...

Trballar em fot pero si no tingues feina segur que seria pitjor.

Eva ha dit...

Eso parece!!! A ver si se consigue algo!!!
Salut!!!

Agnès Setrill. ha dit...

Només em consola saber de com els va en altres països...Però sento una llàstima especial pel meu petit país, perquè apart de tenir totes les conseqüències negatives com de tot arreu, és maltractat per altres temes amb tota la mala llet.

khalina ha dit...

Està la cosa...

Els del PiT ha dit...

... molt xunga!

I magre, molt magre noi...