dimarts, 15 de setembre del 2009

Els Gironins no arribem a la mitjana...........

No, no es el que us penseu, això es una qüestió de peles, i es que de bon matí en agafar el diari ja m’ha fet pujar l’adrenalina, doncs veig que la província de Girona té més d’un 56% de mileuristes, i això fa que no arribem a la mitjana nacional, no seria cap preocupació, si no fos per que fa poc temps ens anunciaven que era una de les ciutats més cares per viure-hi .

Jo no sé exactament de que serveixen les estadístiques, si per fer emprenyar o per informar, en aquest cas gairebé lo millor seria ser com el cornut, que sempre es l’últim en adonar-se del problema i quant se’n adona ja es massa tard.

A Madrid guanyen més de 20.000 euros l’any de mitjana i nosaltres 17.000 en números rodons, però pagant-ho tot més car. Ara per arreglar-ho ens apujaran els impostos per acabar-ho d’arrodonir.

Fart de que ens espremin com a taronges, veien com una consulta popular es posa d’acord amb d’independència, sospesant el temps que portem amb el maleït finançament, potser ara es hora de dir prou i engegar-los tots a fer punyetes.

No se quina serà la solució, però em nego a deixar que els meus fills hagin de continuar amb una esclavatge polític i econòmic, treballant per pagar un estat que ens menysprea.

Potser no ho veuré amb els meus ulls, però se que algun dia, els inquisidors de Madrid sucumbiran, a la sempre mal considerada bruixeria CATALANA.

Però estic content.........doncs amb l’altre tema, si que arribem i passem.....d’ells.

14 comentaris:

Joana ha dit...

Aisss...per un moment sí que he vingut a llegir-te...per qüestions de mides però ai las!
El que expliques posa de mal humor de bon matí...sort que "l'altre tema" , sí que doneu la talla :)
Bon dia Garbi!

Thera ha dit...

Noi, em sembla que el pitjor de tot és que no ens volen escoltar!!!! Jo el que tinc clar és que tot depèn de nosaltres mateixos i encara que diguin que el referèndum d'Arenys ha estat anecdòtic a més d'un li faria por provar de fer-ho extensiu...
I sí, ens tenen ben agafats per la 'pela' i anar pagant i anar callant... Jo també espero que les properes generacions tinguin una salut econòmica més digna!

Kudifamily ha dit...

Aaaaaaahhhhh, vaaal... parles de pelesss...
;-D

Un consell? No llegeixis els diaris de bon matí, espera que passi una part del dia... almenys el començaràs de bon humor!

I sí, la teva frase ho resumeix prou bé: "potser ara es hora de dir prou i engegar-los tots a fer punyetes"

Anònim ha dit...

Aquest cop si que t'he llegit pel títol!!!!

Pues ja saps, a fer estudiar als crios econòmiques, assegurances o ingenieries en noves energies ja que "els treballadors gironins del sectors financer, assegurador i d'energia i aigua, amb uns ingressos anuals que superen els 30.000 euros"

Sempre en podem treure algun consell...

Clidice ha dit...

res! ... a les criatures fes-los estudiar per a ministre madrilenyu. d'esquerres? de dretes? tant li fa! ministre! o sotsecretari i a viure! i a apujar la mitjana nacional!

Anònim ha dit...

Jo és que sóc molt innocent, Garbí... I quin és l'altre tema que sí que arribeu els gironins? ;)

Carbassona ha dit...

Com ja t'han dit més amunt, no es pot llegir el diari de bon mati, perquè el comences amb molta mala llet, parlant clar.
Realment, ens pinten pitjors que dimonis o alguna cosa així, i això comença a cansar, i molt.

Striper ha dit...

Jo crec que no arriba a la mitjana es mal de molts, i em refereixo a la de sou que l'altre sembla que la Joana diu que si que arribeu.

Andrea. ha dit...

Ells creuen que el que ha passat a Arenys és quelcom anecdòtic, i jo vull creure que no, que alguna cosa es vol moure en aquest país, que a vegades sembla que estiguem adormits...
Si aquests referendums s'anessin escapant, serien capaços d'enviar l'exèrcit (no seria la primerva vegada que amenacen amb amb això) abans que permetre cap fragmentació.

I respecte això dels mileuristes, també afecta a tota l'altra part del territori.

Anònim ha dit...

cobreu meins de lo que costen les coses? jajaja mileuristes, jajaja tinc dos treballs i no aplege a mileurista si si el que sents treballe 9 hores al dia per no aplegar a la mitjana jaja aixina que se perfectament com es senten eixe 56% de Girondins

zel ha dit...

Puc dir un disbarat? Quina cabronada, no? I el que més fot és que encara ens volen enredar amb els seus números que no sé d'on els treuen...catxis, independència ja! Petons!

GAIA ha dit...

Jo tampoc m'explico d'on treuen aquests xifres. És indignant i jo també m'estic plantejant de fer estudiar a la meva filla ministre o similar per viure del "cuento".

Joana ha dit...

Ejem... ara tindré que pensar quin és "l'altre tema".. je je
Els diaris, gaire bé cada dia, també em pujen l'adrenalina i lo pitjor, els tinc que llegir per feina.

Els del PiT ha dit...

Primera part:
:-( :(

Segona part:
:-D :D