dilluns, 21 de setembre del 2009

Cabòries..........

1950: Vaig a esperar aquella noia que em té el cor robat, que cada dia al capvespre va a comprar la llet amb la cantina, l’esperaré just després del corriol, que no hi haurà ningú i potser podrem intercanviar algunes paraules i de mica en mica potser em farà cas.

2009: Vaig a engegar el portàtil, doncs penso que aquella noia que he conegut, ha plegat ara de treballar. Esperaré per veure si es connecta per xatejar. Qui sap potser algun dia ens podem conèixer i fotre un clau, sempre i quant les fotos del seu perfil siguin reals, es clar.

1950: Sembla que al final el país tira endavant, doncs es projecten moltes coses, tot i la repressió, que difícilment ens traurem de sobre, ara podem començar a guanyar diners i la gent està molt controlada, de cares a la feina i amb ganes de sortir endavant i treballar.

2009: Sembla que al final ens enfonsarem, doncs no hi ha cap proposta bona per tirar endavant i la única cosa que es certa es que, no ens podem lliurar dels impostos i que la gent només pensa amb estafar, amb un descontrol total i això si amb ganes de sortir endavant, però sense treballar, alguns per força i altres per que no els dóna la gana.

1950: Escolta, que et sembla si quedem el diumenge per passejar una estona, parlem, ens coneixem millor i podem anar a prendre alguna cosa, qui sap potser, si estem bé asta podem anar al cine algun dia.

2009: Escolta, que et sembla si et passo a buscar per anar a sopar, fem unes copes i acabem a casa teva o la meva, es igual. Ah!! que lo de acabar a casa no?.....be doncs lo del sopar, millor que ho deixem per un altre dia, que estiguis més animada.

1950: Bé doncs, una encaixada de mans i tanquem el tracte, jo et faig arribar el gènere i tu em pagues el proper dia que jo passi per casa teva, i espero que sigui un bon tracte per tots dos.

2009: Bé doncs, em fas arribar el contracte, juntament amb l’aval bancari i podrem tancar el tracte. No et dono la mà, doncs hauríem d’anar a rentar-nos, ja saps........la grip A.

L’evolució es molt bona i ens dóna moltes comoditats, però crec que hauríem de vigilar, doncs estem perden la confiança entre nosaltres, els valors de les coses i busquem sempre el mínim esforç, inclús amb el que més ens interessa.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

¡"Joer", cómo han cambiado estos cuentos! De la primera, yo de tu no me fiaría mucho... Igual es una bruja con escoba voladora y un grano en la punta de la nariz.

Clidice ha dit...

l'última és la més trista, perquè ja se sap que "la cosa de la enmienda no tiene ..." (ai! no sé com era ara ^^), però abans et refiaves de la gent d'una altra manera, ara no et refies ni de la teva ombra :(

Eli ha dit...

Es clar, i abans per veure-li el cul a les noies havies d'arronçar les calces cap el centre del mateix, i ara per veure-li el tanga, la feinada hi ha...
Els temps estan canviant!!! ja,ja,ja

Salvador Macip ha dit...

Això, això, com canvien els temps... I no cal anar tan enrere. Dels 80 a ara ja hi ha un abisme.

Thera ha dit...

I sembla que 50 anys no són res, i quina quantitat de canvis a tots nivells! Evolucionem, cambiem,... però, cap a on? :)

Striper ha dit...

Els valors per desgracia cada vegada s'amaguen mes darrere de individualismes i el egoisme.

GAIA ha dit...

L'evolució està bé però a vegades et fa dubtar. Genial com has fet les comparacions. Tot i que les he trobat divertides són realment per parar-te a pensar que està passant.
Salut

Sergi ha dit...

Ostres, la primera comparació que has fet m'ha fet exclamar 'gran, gran...'. És tot tan diferent.. L'evolució no sempre és cap a millor, i ens hem tornat molt dropos en moltes coses. Potser posar-hi una mica més de ganes no ens aniria malament.

khalina ha dit...

Cada temps té els seus aspectes bons i els seus dolents. Si fóssim al 1950 segurament no podríem llegir-te. Tot i que tens raó en alguns aspectes

Anònim ha dit...

Cualquier tiempo pasado nos parece mejor uuuu jajaj creec que aixo sols es perque el que seguis ja seu conegem pero m'agradat molt el teu post.

Jordi Casanovas ha dit...

Al 1950 aquí et podien afusellar per pensar, al 2009 en principi no massa. En tot es perd i en tot s'hi guanya i qualsevol temps passat no va ser millor, si se'm permet la traducció.

Joana ha dit...

Com canvien les coses... :)

helenna ha dit...

El meu pare, que és un savi, ja m'ho diu....
Nena, enlloc d'anar endavant, anem enrera.
Molt bon post!

Carme Rosanas ha dit...

Tens raó que hauríem de vigilar per no anar gaire enrere. Però jo estic amb en Jordi, hi ha sempre de bo i de dolent...

Azu ha dit...

Son molt bones aquestes reflexions i ben reals!