dimarts, 16 de juny del 2009

CR7

Diuen que en aquesta vida tothom té un preu i potser si que les persones tenim un valor determinat , que per el meu parer no s’hauria de convertir mai a diners , però les últims noticies del mon de l’esport amb referència al famós CR7, em fan emprenyar , i es que trobo abusiu en el temps que estem que es paguin noranta quatre milions d’euros , per un paio que a sobre fomenta el comportament que podríem titllar de grotesc , donades les festes que es munta públicament al voltant del mon , amb els excessos corresponents .
Trobo que donat l’estat econòmic que ens trobem , asta l’estat hauria d’intervenir amb unes despeses tant considerables , prohibint-ne la seva execució , i es que no ens podem permetre que els clubs ajudin a descapitalitzar el país en moments com els actuals .
Per acabar de rematar-ho resulta que Caixa Madrid , ha concedit ja un préstec de setanta quatre milions per pagar el jugador .
Suposo que el tal Florenti te els números fets i ja sap que haurà de vendre més de quatre milions de camisetes CR7 , que ens mostrarà sens dubte un taca blanca vista des del meteossat sobre la zona madrilenya i que no serà neu ,seran ....camisetes .
La única tranquil·litat que em queda es el fart de riure que ens fotrem , quant després de tota la inversió , continuaran fent el pena , doncs considero que el que estan fent ara es penós i vergonyós.
A mi que em perdonin , però hi ha gent a les nostres canteres que donarien deu voltes a aquests fitxatges jugant a futbol , el que no podrien igualar es el seu ritme de festes i exuberàncies .

Es evident la foto que hauria d'acompanyar el post , però prefereixo no posar-la i NO LA POSARE !!!!!!!!!

12 comentaris:

òscar ha dit...

tot i que ens has deixat sense la paris hilton, et dono la raó. també tinc clar que, si cr7 funciona, malauradament tots els socis del madrid donaran per bo que cajamadrid financïi a un club el que no fa (per quantitats misèrrimes) a particulars i empreses.

el futbol és així! :)

Striper ha dit...

Jo trobo absyrd pAGAR AQUESTES QUANTITAS, PERO ALGUNS EELS QUE CRITIQUEN I POSEN EL CRIT AL CEL NO ES QUEDEN ENRRERE:
http://www.google.es/search?hl=es&q=clausula+de+revision+de+iniesta&btnG=Buscar+con+Google&meta=&aq=f&oq=

kweilan ha dit...

Em sembla molt bé que no posis la foto.

Patrícia Montañés ha dit...

A mi també em sembla genial que no posis la foto, el tinc massa vist últimament!

Thera ha dit...

Jo de futbol no hi entenc gens i de fitxatges menys... però, quan sento a parlar d'aquestes quantitats m'esgarrifo!!! I pensar que n'hi ha tants que passen gana... Salut!

Anònim ha dit...

Si, perquè 90 M d'euros suposa donar feina a 3.000 persones durant un any cobrant 30.000 euros bruts, que ve a ser uns 1800 euros al mes...

Anònim ha dit...

¡Ole! ¡Al enemigo ni agua!!!
Una abraçada.

khalina ha dit...

aquestes xifres són insult! Però uns pagues, altres consenteixen... I de mentres es van fent grans les llistes d'aturats.

Anònim ha dit...

ho dire una vegada mes no se en quin blog ho he dit avans pero ODIO AL CRISTIANO RONALDO jaja no m'agrada fisicament i com futbolista acabara pijor que Ronaldo. Un beso

Anna ha dit...

EStic totalment d'acord amb tu. El problema és que aquests mil.lions es paguen perquè la gent també està disposada a pagar molts calers per veure futbol, per no parlar de tot el marchandising que es fa al voltant del futbol.
Jo crec que ens paisos com Espanya, Italia o Anglaterra s'arriben a uns extrems que com tu dius són penosos. Es televisen un munt de partits cada setmana, les radios van plenes de futbol, els diaris idem... Penso que és el millor opi per fer que la gent no pensi en coses molt més importants i empipadores pels polítics.

GAIA ha dit...

Jo no entenc res de futbol i ni entenc aquestes quantitats desorbitants que és paguen quan tanta gent es mora de gana. Això és un dels motius de perquè no m'interessa el futbol
Salut

Els del PiT ha dit...

No, no, que són 9 milions de samarretes d'aquest paio que haurà de vendre per rendibilitzar, si tenim en compte que l'any passat en total en van vendre 1 milió...
Ara suma el kaka, 6 milions més de samarretes.
El conte de la lletera.
:-)