divendres, 12 de desembre del 2008

Crispació


Els esdeveniments ocorreguts a Grècia i fa un temps a França , amb les conseqüents batalles campals entre la policia i la població , sense parlar de les destrosses de quanties econòmiques d’un valor gairebé incalculable , hem fan pensar , amb l’avís que ja fa uns dies es va veure a BCN , en la crispació en que viu la població de molts països , dels quals el que més hem preocupa lògicament es el nostre.
La pregunta es , estem preparats per combatre una batalla campal , on els nostres vehicles , comerços i altres estris que cadascú té en propietat es veuran afectats ?, i de la protecció de les persones amb tot el que comporta la nostre seguretat?
Crec que no , no estem preparats .
I la pregunta que més ens hem de fer , es on ens posem ,nosaltres ? amb qui anem? que fem ? , som dels que tirem les pedres i cremem cotxes o som del que sortim a defensar-ho?.
Quina confiança ens dona el nostre govern i la seva policia ? , moltes son les preguntes a respondre , però la principal , es , com està el nostre estat de crispació ?; donat que últimament no es que el pais vagi massa bé i que estem pagant les consequencies d'una crisi que no hem provocat ,sino que ens han imposat .
Soc anti violència total, però de vegades , hem venen ganes de tirar la primera pedra .
I vosaltres de que teniu ganes ?

2 comentaris:

Ana ha dit...

Jo tinc ganes de no tornar a casa en una temporada em sembla... millor o pitjor, aquí fora no ens afecta la crisi (només l'americana).

Striper ha dit...

Jo moltes pero moltisimes, els politics sembla que no s'enteren de la realitat del carrer.