dimecres, 3 de setembre del 2008

Vacances a Alemanya


Be s'han acabat les vacances que hem fet per les ciutats de Bremen , Hamburg i Lübeck .
Han sigut tan sols cinc dies pero molt intensos , a pesar de l'agrip que he portat a sobre aquests dies , el que realment es sorprenent es que visitant uns llocs molt turístics de un país amb poder adquisitiu molt alt , he de dir que es més barat que aquí , encara que hem dolgui dir-ho . Pots pagar el restaurant sense recança , perque has menjat be i t'adones que no t'han atracat , això tinguen amb compte que alla l'iva de la restauració es de un 19% en contra del 7% d'aquí , si a tot això puc dir que pots dinar a primera linea de mar per 18 euros per persona , es que aqui esta passant alguna cosa .

Ara resulta que llogar un apartament per a dues persones et surt a 45 euros la nit , que llogues un cotxe per 35 euros al dia i un vol de baix cost et surt per 50 euros , la pregunta es que coi vaig a fer a la Costa Brava ? . Jo que visc a 30 kms de la platja , que cada dia puc anar a dormir a casa , pero ara m'adono, que si passo cinc dies a la Costa Brava amb els respectius dinars , gelats , cervessetes i altres .......per no dir de les cues kilometriques .Podre dir que per els mateixos diners o una mica mes he estat i he visitat un maravellos país , que hasta la verdura del mercat es més barata .

Per sortir de la crítica us dic que val molt la pena el viatge , sobretot Lübeck , tot i que es qüestió de gustos com sempre . Recomanacions , aneu preparats per la fresca i la pluja , com sempre en països tant al nord i sobretot preparats per caminar , caminar i caminar que es la única manera de gaudir d'aquestes ciutats tant encantadores i assequibles


Com sempre podeu veure un resum a youtube.com/garbi24