dissabte, 9 de juny del 2018

Turisme de proximitat





Quan les condicions són bones no cal anar massa lluny per quedar-te bocabadat davant d’un espectacle de la natura que no té res a envejar a més d’algun lloc nòrdic.
Gràcies a les xarxes socials t’assabentes que a pocs kilòmetres de casa tens un espectacle de la natura que és volàtil, passa poques vegades i dura pocs dies. Aquest any amb l’aigua que baixa, ha estat possible que en un mes hagi passejat per dins el llac i avui l’hagi vist ple a vessar.
Algú potser ha escoltat o sentit a parlar del clot d’Espolla, famós per els seus prehistòrics habitants anomenats triops, una espècie de crustaci que ja habitava el planeta en l’era del Triàsic. Just al costat a poca distància trobem el també espectacular salt de Martís, un paisatge digne de Noruega quan està en abundància d’aigua com avui.
Si en teniu ocasió no ho dubteu, ara que és plé.

15 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Espectacular! Ja he vist les fotos a l'Instagram. Quines ganes d'anar-hi!

Joana ha dit...

Gràcies! Espectacular...
No el coneixia.

xavier pujol ha dit...

Un regal molt original de la naturalesa. Com que es veu poques vegades, encara és més extraordinari gaudir-lo.

Laura T. Marcel ha dit...

Aquest any la pluja ha sigut molt empipadora però també ens ha portat moltes coses bones, una d'elles és aquest racons preciosos que feia temps que no lluien en tota la seva esplendor.

Elfreelang ha dit...

meravellosos paisatges amb molta aigua! gràcies Joan per les recomanacions

Pere ha dit...

Ostres, quina vergonya! Sóc de Figueres i no ho conec.
Suposo que només s'omple d'aigua i es pot veure bé en anys com aquest de grans pluges.

Galionar ha dit...

Doncs intentarem aprofitar-ho aquest any, abans no torni la sequera! A Montserrat he vist rajar els degotalls com fa moltíssims anys que no ho feien.

M. Roser ha dit...

Tens raó Joan, jo també sóc partidària del turisme de proximitat, ja que aquí la natura, és especialment generosa amb nosaltres i no cal pas anar a llocs remots per gaudir-ne...
Per cert, fa una estoneta que torna a ploure!
Bona tarda Joan.

Gemma Sara ha dit...

Uau! Preciós! No ho coneixia. Al juliol estarem per allà a prop...!

Sergi ha dit...

Com sempre, aquest blog serveix d'inspiració per escapades que després acabo fent. He perdut el compte de les vegades que t'he copiat, així que no descarto fer-ho un cop més. Gràcies per compartir-ho.

Pons ha dit...

Si l'hivern està ple de neu per lògica toca una primavera amb molt desglaç, es bastant matemàtic.

kira permanyer ha dit...

Moltes gràcies per el suggeriment... sempre es gratificant tenir.ne espais on fugir de l'asfalt...

Angelina ha dit...

Vull compartir el meu testimoni a tots vostès, em vaig casar amb el meu marit fa dos anys, comencem a tenir problemes a casa, deixem de dormir al mateix llit, lluitant per petites coses que sempre arriba a casa a la nit, bevent massa alcohol i dormir amb altres dones. Mai he estimat a ningú a la meva vida, excepte ell. És el pare del meu fill i no vull perdre'l perquè hem treballat tan dur per convertir-nos en el que som avui. Fa uns mesos, va decidir viure'm i el nen, ja que sabeu que la mare soltera pot ser difícil, de vegades, i per tant no tinc ningú a qui recórrer i em vaig quedar desorientada. Vaig trucar a la meva mare i li va explicar tot, la meva mare em va explicar sobre el Dr. OGUDU com l'ajudava a resoldre el problema entre ella i el meu pare. Em va sorprendre perquè no ho havien estat durant tres anys i mig va ser com un miracle com es tornaven l'un a l'altre. Em va dirigir al doctor OGUDU al seu correu electrònic: [obuduyang@gmail.com]
i li explico tot, així que ell m'ha promès que no es preocupi que farà un encanteri per aconseguir que les coses tornin a ser com era. El meu problema es resoldrà en un termini de dos dies. Així que ell va llançar un encanteri i després de dos dies va tornar el meu amor i em va demanar que ho perdonés. Estic molt feliç ara. és per això que he decidit compartir les meves experiències amb tots els coneixements que algú pot estar aquí, tot el que només necessiteu és enviar-lo per correu electrònic. adreça de correu electrònic: [obuduyang@gmail.com] solucions per als següents

tal com:
1) LOVE SPELL
2) SPELL D'ÈXIT
3) GET MY EX BACK SPELL
4) SPELL DE MATRIMONI
5) SPELL DE PROMOCIÓ
6) PROBLEMA DE PROTECCIÓ
7) STOP A DIVORCE SPELL
8) MOTIU DE JUSTÍCIA
9) OFERTA DE BUTLLES / BRUIXOS
10) SPELL D'IMMIGRACIÓ
11) PODER DE MOTIUS
12) SPELL DE SEPERACIÓ
13) OBTENIR ELS NOSTRES NENS DE PARTICIPACIÓ
14) Hechicera curativa com:

VIH,
CÀNCER,
ASMA,
IMPOTÈNCIA,
CONTINGUTS LOW SPERM,
BARÀNCIA / INFERTILITAT,

Poseu-vos en contacte amb ell ara mateix: Correu electrònic obuduyang@gmail.com

rits ha dit...

Apuntada l'escapada!!!

Adams Vera ha dit...

What a wonderful and a straight forward spell caster that has brought back joy and happiness into my life! Am giving this testimony because am so happy, I want to thank Dr. Osasu for the great thing He has done in my life , He brought happiness back to my life, I never believed in spell casters until my life fell apart when my lover of 6 years decided to call it quit almost when we wanted to get married. I was so emotional breakdown to the extent i could not do anything reasonable again, after 2months in pain before an old friend of mine introduced me to a spell caster on line called Dr Osasu, this was after I have been scammed by various fake spell casters. I was introduced me to Dr Osasu a true Spell Caster. In less than 24 hours i saw wonders, my lover came back to me and my life got back just like a completed puzzle, and after 1month later we got married and it was just like a dream to me because i thought i had lost him forever. Thank you Dr. Osasu for helping me but most of all, Your Honesty and Fast Accurate Results. email: Drosasu25@gmail.com WhatsApp Number: +2347064365391