dimecres, 7 d’octubre del 2009

Necessita millorar

Quant un mateix veu que no arriba, que no dóna la talla i que altres persones van sobrades, li entra aquella mena de ràbia, que et consumeix per dintre, que fa que hagis de posar en pràctica alguna cosa per poder solucionar-ho. El fet de no estar a l’alçada, et predisposa a quedar-te estancat, fent el mateix de sempre, doncs tot i que els mínims els portes bé, per sortir del pas, no t’atreveixes a llançar-te a coses que et podrien reportar un plaer més que físic, d’amor propi es podria dir.

Decidit a posar-hi solució, des de fa molt de temps, doncs veig que per molt que practiqui, mai no estaré a un nivell acceptable, amb l’agreujant de que l’edat no perdona i m’adono de que cada cop em costa més.

He decidit fer-ho, i que consti que fins ara mai havia pagat per això, però arriba un moment que t’adones que hi ha coses que s’han de deixar en mans de professionals, si vols arribar a tenir cert control sobre la situació, que jo considero molt important.

Ahir va ser la meva primera vegada, just entrar vaig recordar situacions anteriors, on el nerviosisme potser era igual, amb la diferencia que no s’havia de pagar, però potser el més important, i que em va tranquil·litzar, va ser el fet de fer-ho amb un grup reduït, on ràpidament tothom es va anar integrant i participant sense problemes.

Espero que aquesta hora i mitja a la setmana, de pràctica, bàsicament oral, millori tant sols una mica el meu nivell d’anglès.

I vosaltres? Heu pagat mai........ per fer-ho?

19 comentaris:

Striper ha dit...

Segur que t'ensurts i milloraras, anims.

Angle ha dit...

M'has tingut el cor en un puny tot el temps pensant quines mancances paties i per les que havies hagut de pagar per a posar-hi remei. Aliviat i amb el somriure per descobrir que no era res greu, et diré que no, no he pagat per l'anglès... sí per l'alemany, la guitarra, el gimnàs, curs de dibuix, etc... tots amb resultats infructuosos. Espero que et vagi millor a tu.

Anònim ha dit...

Jo pel francès, sí. Per l'altre... ni de franc!

Clidice ha dit...

L'anglès i jo som força incompatibles, xampurrejant ja faig, o sigui que ni un ral! :)

Azu ha dit...

Jo mai acabo allò que començo...o gairabe res.
L'anglès l'he començat un munt de vegades, pagant, i al principi molt bé, fins que em falta temps..
Espero que aviat ens facis un post en english, because we can speak with you.
best regards!! my friend!!

òscar ha dit...

Jo, com en l'acudit, sols em defenso si és baixet i es deixa. És a dir, per sortir del pas amb gràcia i salero.
Com el teu post que de salerós te'n ha sortit molt i molt!

Joana ha dit...

Doncs de moment no.... em surt gratis! je je.
Molt bó nen.

Carme Rosanas ha dit...

Quins nervis... no sabia què et passava, en tot el post!

Per l'anglès? Ho vaig intentar...

zel ha dit...

jejejejeje, jo t'entenc molt bé, i m'he trobat amb el mateix que tu, i curiosament, aquest any ho tornaré a provar, ja t'explicaré les desgràcies...és que l'anglès, no m'entra,l'entenc un xic, però els girs de la sintaxi no m'entren, tinc el català molt arrelat!!!!


Petonassos!

Thera ha dit...

Ostres! Jo esperant 'situar-me' i reorganitzar horaris per tornar-hi, de tant en tant faig alguna incursió en algun grup de conversa o classes pel vespre, a veure... l'anglès el tinc molt arrovellat però també és una bona manera de trencar amb el ritme del dia i estar amb gent diferent! segur que notes millores! Ànim i bona sort!

Eli ha dit...

I tant....!!!!
Vinga, tu practica, et poso al messenger i xerrem en anglés, val???
ja,ja,ja

Sergi ha dit...

I no poc, precisament! I total, al cap d'un temps es va perdent si no practiques. Tan estudiar per a res!

Anònim ha dit...

A mi m'ho han pagat... l'anglès i el francès...

És que fa poc que he deixat de ser fill i començo a pensar en ser pare... i suposo que llavors em tocarà pagar!

lisebe ha dit...

Molt bé!!!! I tant que t'en surtirás!! dintre de poc ens farás el post en anglés..

Saps jo m'en adono quan vaig a Londres a on vaig estar vivim un temps i ara tinc a la meva navoda, que es molt fàcil perdre fluidessa poarlant si no el practiques sovint.

Al principi el primer dia costa arrancar però després agafas seguretat i ala! a parlar... i això et passará a tu dintre de res.

Pagant sembla que t'ho prenguis més en serio que si ho fas per la teva compte, així que endavant les haches!!! ánims noi que tu pots amb tot el que et possin davant..!!

Molts petons guapo

GAIA ha dit...

Temps enrere l'alemany però m'ho van pagar els meus pares. De fet només tinc dos cursos i al no practicar estic una mica peix. Diguem que em puc fer entendre per coses bàsiques.
D'anglès en vaig fer a l'escola i desprès vaig pagar classes particulars durant 1 any. La falta de temps em va obligar a deixar-ho i hores d'ara també estic bastant peix. Aquest any em volia apuntar a francès a l'escola oficial d'idiomes però de moment estic en llista d'espera (els horaris són bons i resulta molt econòmic). Vaig pensar en apuntar-me a anglès però encara és més difícil d'entrar. Tot el que és barat ja se sap...

_MeiA_ ha dit...

jujujuju... ets l'òstia! jajajaj

Doncs si, he pagat... per moltes coses i una d'elles també l'anglès, que la veritat mai se m'ha donat massa bé.

Durazno chapeado ha dit...

Como siempre, brillante!
de regreso a pelear con el frances!

Ana ha dit...

Sabia que el post anava d'alguna altra cosa que no pas el que semblava, però no sé perquè pensava qeu seria la pràctica d'algún esport, potser perquè jo estava pensant en alguna cosa més física i cansada...
Pagar per l'anglès? Mai, a mi ara em paguen per parlar-ho! (res millor com viure en un pais on el necessites, tot i que els principis no són fàcils).
Realment és una qüestió de pràcticar-ho molt, com tot ;)

Eva ha dit...

Segur que millora molt molt... ànims!!!
Salut!!!