dimecres, 14 d’octubre del 2009

Manquen ous?

Com que en el últim post es va parlar d’ous, avui em dedicaré a tocar-los una mica, amb una cosa que no em sembla gens correcte.

No seré jo qui arregli el país, però si que puc dir com a persona que hi viu, que n’estic fins al capdamunt, de que els diaris i altres medis informatius vagin sempre plens de politics tirant-se pedretes i treien els draps bruts, per tal de desgastar al equip contrari.

Comencem a estar farts de escoltar casos de corrupció a tot l’estat i de que no s’hi posi solució. Després de pagar els nostres impostos i ser malbarats per tothom qui té accés al piló, ens trobem que hem de pagar els seus judicis, el forat econòmic que deixaran, les celes de luxe a la presó si algú arriba a ingressar-hi i el que més em rebenta es el fet que surtin a parlar públicament amb la prepotència que ho fan.

Senyors del “cotarro”, algú s’ha adonat del moment que travessa la nació?, algú s’ha adonat que ens estem quedant a la cua?, algú em pot explicar que fa un president voltant mig món per fer-se una foto?, si aquí la gent es queda sense feina i sense possibilitats.

Em dóna la sensació de que no s’està fent res, sembla com si tothom esperes altre vegada eleccions, per tornar a prometre bestieses que mai es compleixen i recaptar regals de fundacions sense ànim de lucre que s’alimenten dels nostres diners. Més del trenta per cent dels bitllets de cinc cents euros diuen que estan a la península, qui els té ningú ho sap però tothom ho suposa. Crec que hauríem d’engegar un programa anomenat Caçadors de bitllets.

Algú haurà de fer alguna cosa, si no ho farà el poble, i quant el poble surti al carrer, ja serà massa tard, el que no pot ser es que la política nostra sembli cada cop més, una revista del cor.

Si almenys ens deixessin lliures, ho podríem intentar, i si no ho sabem fer, podríem lamentar els nostres propis errors.

11 comentaris:

Clidice ha dit...

l'únic "però" que t'hi poso és: el poble? quin poble? el que malgrat la crisi omple els llocs d'estiueig? el que no deixarà de tenir una segona residència a canvi d'una millora pels més pobres? el que s'aferra a la mamella (qualsevol) per tal de no perdre cap dels seus petits i patètics drets?

òscar ha dit...

vaig força en la línea de la clidice. els polítics sols són una projecció del que és el famós poble. i el poble, en petita escala, a banda d'estar-ne de tant en tant fins els nakasones, poca cosa més fa.

Striper ha dit...

Actualmente a la politica s'ha perdut l'etica i el que es pitjor la vergonya.

Anònim ha dit...

JAJAJ si has tocat be els hous, i jo que pensava que estes coses sols les feiem les dones jajajaja ;) Vinga un beset

Sergi ha dit...

Els polítics de pandereta no són altre cosa que el reflex d'un país de pandereta. No els cal esforçar-se més perquè fent el que fan ja els funciona. Si no som més exigents, no anirem enlloc, però qui és el guapo que comença a fer-se sentir?

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Canviar de mentalitat és molt difícil i a més em sembla que hi ha molta gent bevent a galet de la lleona...

Perquè no és pot fer res, quan n'hi han tants que viuen del cuento..., a la que es vol tocar algo, surten corrents els sindicats... i quin polític s'abaixarà el sou!!!

Ostima, això m'ha sortit molt de dretes...

Carme Rosanas ha dit...

Sí que hauríem de ser més exigents, molt més exigents amb els que teòricament ens representen. Sembla que la majoria tenim mandra, però també la paciència es va acabant.

kweilan ha dit...

Un núvol d'impotència ens està cobrint.

Joana ha dit...

Si fos tan senzill... però és a nivell mundial i els que ho poden "arreclar" una mica, estàn pendents de les seves "primes" de jubilació, llegeix banquers, i esperen que els i les treballadors els hi paguem abaratint el nostre "despido".
Petonets

Anònim ha dit...

Si vingués la dreta, ho podria arreglar???
Bon finde!